Home » Donaties of giften » Eenmalige gift

Eenmalige gift

Fijn dat u overweegt mee te helpen dierenleed te verminderen!  U kunt gemakkelijk en veilig uw gift doen via een iDeal betaling. En u bepaalt zelf hoeveel u wilt doneren.

Aanschaf tandheelkundige unit
Een veel voorkomend probleem bij huisdieren zijn gebitsproblemen. Vaak lijden ze in stilte en merkt de baas het pas als het al in een ver gevorderd stadium is. Gebitsbehandelingen zijn erg prijzig en daarom wordt hier soms noodgedwongen van af gezien. Maar we weten allemaal wat kiespijn is! Niet fijn. Bij sommige dieren gaat het zo ver dat ze gewoon niet meer eten van de pijn. Helaas zijn katten gevoelig voor bepaalde gebitsaandoeningen die we tegenwoordig steeds vaker zien. Ook de verschillende hondenrassen zijn gevoelig voor tandbederf, tandsteen enzovoorts. Een slecht gebit staat voor een algehele slechte gezondheid en dus willen we ook deze patiëntjes graag helpen!
Om deze behandelingen goed uit te voeren, hebben we een tandheelkundige unit nodig. We hebben een aanbieding van onze leverancier gekregen voor een dergelijk unit van 5500,00 euro.
Wilt u bijdragen aan de aanschaf hiervan? Meldt dan bij uw donatie: tandheelkundig unit

Spaarvarken
Ondanks onze lage prijzen, komt het toch voor dat men moeite heeft met de kosten van nodige ingrepen. Daarom hebben wij een spaarpotje in het leven geroepen, waar hopelijk na verloop van tijd voldoende in zit om in zulke gevallen de dieren toch te helpen.
Helpt ook mee?
Maak dan een bijdrage over op rekening : NL95RABO 0151184097 o.v.v “spaarvarken”.

Klik hier om een eenmalige gift te doen.

 

Bel ons! Klik hier

Wil je direct een afspraak maken? Of heb je een andere vraag? Bel ons!

Donaties en giften

Zonder donaties of giften kunnen we niet bestaan. U helpt al met een eenmalige gift of een donatie vanaf € 3,50 per maand. Helpt u mee?

Onze voorwaarden

Hier vind je alles dat je moet weten om in aanmerking te komen voor het mini tarief.