Home » Belangrijk bericht i.v.m. prijsverhoging

Belangrijk bericht i.v.m. prijsverhoging

Helaas zijn ook wij genoodzaakt onze prijzen te verhogen. Net als overal in de maatschappij, stijgen ook bij ons de prijzen. We proberen dat uiteraard zo weinig mogelijk te doen en zo beperkt mogelijk maar ook wij komen er niet onderuit. Alles wordt duurder….

Het is jammer genoeg zo dat veel mensen hun afspraak niet afzeggen. Wat betekent dat de tijd die is ingepland voor de dierenarts, niet benut wordt. Maar de dierenarts moet wel gewoon betaalt worden! Er zijn weinig mogelijkheden om daarmee rekening te houden. Ook hierdoor stijgen de prijzen voor anderen. Lukt het je niet je aan je afspraak te houden? Bel dan even af! We weten graag een dag van te voren of je afspraak aan een ander dier kan worden gegeven die hulp nodig heeft. Mocht het meer dan 2 keer voorkomen dat je niet op komt dagen voor een afspraak, ben je helaas niet langer welkom in onze praktijk.

 

 

 

Bel ons! Klik hier

Wil je direct een afspraak maken? Of heb je een andere vraag? Bel ons!

Donaties en giften

Zonder donaties of giften kunnen we niet bestaan. U helpt al met een eenmalige gift of een donatie vanaf € 3,50 per maand. Helpt u mee?

Onze voorwaarden

Hier vind je alles dat je moet weten om in aanmerking te komen voor het mini tarief.